Senaste inläggen från Anbytarforum, Sveriges Släktforskarförbunds diskussionsforum för släktforskning. Utgivaren ansvarar inte för innehållet i inläggen i Anbytarforum.

Rötterbloggen

Mats Ahlgren
18 april 2024
Ibland kan mina texter handla om det som hände för riktigt länge sedan, ibland ligger det närmare i tiden och just den här texten ligger väldigt nära nutid och till och med en bit in i framtiden. Släktforskning ska kanske inte handla om framtiden, me...

Kalendarium

Hitta föreningsaktiviteter nära dig

20
apr
Öppet Hus

Västerbergslagens Släktforskare


21
apr
Öppet Hus

Sällskapet Släktforskarna Sandviken


22
apr
BSF - Släktforskarrum öppet för medlemmar

Botvidsbygdens Släktforskarförening


23
apr
Öppet hus - kl. 13.00-16.00

Södertälje Släktforskarförening


23
apr
Jourhavande Släktforskare Flen

Katrineholm-Flen-Vingåkers Släktforskarförening


Se fler evenemang

Annonser

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

erland narbildNu börjar vi med gästbloggar här på Rötter! Första inlägget, signerat vår förbundsordförande Erland Ringborg, kan du läsa redan nu genom att klicka här (eller på den brandgula pratbubblan på Rötters startsida).

Erland Ringborg berättar i sitt inlägg om anfadern Josef Forsberg, vars kvinnoaffärer är minst sagt tankeväckande. Missa inte det!

Har du också något du går och tänker på som berör släktforskning, och som du skulle vilja skriva ner och låta andra ta del av? Hör av dig till oss! Vi kommer då och då att publicera utvalda inlägg som gästbloggar.

Ditt inlägg kan handla om något i din egen släkthistoria, om metoder och källor inom släktforskning, om livet förr eller något helt annat. Enda kravet är att texten - förstås - ska vara av intresse för andra släktforskare.

Kontakta oss på redaktor@genealogi.se om du är intresserad av att skriva något, eller rentav sitter på ett färdigt inlägg. Skicka gärna med några rader om vem du själv är, och några bilder som går att publicera i anslutning till blogginlägget.

Vi förbehåller oss rätten att göra mindre ändringar i inskickade texter.

På bilden: Erland Ringborg.