Senaste inläggen från Anbytarforum, Sveriges Släktforskarförbunds diskussionsforum för släktforskning. Utgivaren ansvarar inte för innehållet i inläggen i Anbytarforum.

Rötterbloggen

Mats Ahlgren
18 april 2024
Ibland kan mina texter handla om det som hände för riktigt länge sedan, ibland ligger det närmare i tiden och just den här texten ligger väldigt nära nutid och till och med en bit in i framtiden. Släktforskning ska kanske inte handla om framtiden, me...

Kalendarium

Hitta föreningsaktiviteter nära dig

20
apr
Öppet Hus

Västerbergslagens Släktforskare


21
apr
Öppet Hus

Sällskapet Släktforskarna Sandviken


22
apr
BSF - Släktforskarrum öppet för medlemmar

Botvidsbygdens Släktforskarförening


23
apr
Öppet hus - kl. 13.00-16.00

Södertälje Släktforskarförening


23
apr
Jourhavande Släktforskare Flen

Katrineholm-Flen-Vingåkers Släktforskarförening


Se fler evenemang

Annonser

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

forlaget_bild

Sveriges Släktforskarförbunds förlagsverksamhet startade som ett sätt att tillgodose släktforskares specifika behov av både bredare och smalare fördjupningsmaterial. Ett behov som visade sig vara stort – i dag utgör förlagsverksamheten förbundets största inkomstkälla. Eftersom Sveriges Släktforskarförbund inte är en vinstdrivande organisation går allt överskott från förlaget tillbaka till verksamheten. Det har tillsammans med medlemsavgifterna exempelvis gett förbundet möjligheten att arrangera sammankomster för medlemsföreningarna och medel till att driva webbplatsen Rötter. Dessutom har det gjort det möjligt att ta fram nya produkter för släktforskare.

Genom att köpa exempelvis skivor och böcker framtagna av förbundet bidrar du alltså till att nya, spännande produkter kan tas fram, till att släktforskarrörelsen är en kraft att räkna med och att släktforskningens intressen tas tillvara.

Rötterbokhandeln är den självklara försäljningskanalen för material från förbundets förlag. Här säljs förutom förbundets skivor och böcker även antavlor i olika format, ansedlar, arkiveringsmaterial mm.

Köp senaste nytt i Rötterbokhandeln här!

Se Sveriges Släktforskarförbunds alla produkter