Language button

in english

BT Login

Logga in Registrera

Logga in på ditt konto

Användarnamn
Lösenord
Användarnamn *
Lösenord *
Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Skapa konto

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
För- och efternamn *
Användarnamn *
Lösenord *
Bekräfta lösenord *
E-post *
Bekräfta e-post *

Stöd Rötters Vänner

bli rv front

Google sökruta head

Stöd släktforskningen – handla i Rötterbokhandeln

rotterbokhandel 2018

Rötterbokhandeln är Sveriges Släktforskarförbunds nätbokhandel. Här samlar vi litteratur, skivor och andra produkter för släktforskare.

Sveriges Släktforskarförbunds nätbokhandel startade som ett sätt att tillgodose släktforskares specifika behov av både bredare och smalare fördjupningsmaterial. Ett behov som visade sig vara stort – i dag utgör förlagsverksamheten förbundets största inkomstkälla.

Överskottet till släktforskarrörelsen

Eftersom förbundet inte är en vinstdrivande organisation går överskottet från förlaget och bokhandeln tillbaka till verksamheten. Tillsammans med medlemsavgifterna har det gett förbundet möjligheten att arrangera sammankomster för medlemsföreningarna och gett medel för att driva den här webbplatsen Rötter. Inte minst har det gjort det möjligt att ta fram nya produkter för släktforskare.

Så genom att köpa exempelvis skivor och böcker framtagna av förbundet, köpa årsboken eller prenumerera på tidningen Släkthistoriskt Forum bidrar du alltså till att nya, spännande produkter kan tas fram, till att släktforskarrörelsen är en kraft att räkna med och att föreningarnas intressen tas tillvara.

Förmåner som medlem

bara tidningar koppÄr du medlem i en släktforskarförening som är med i Sveriges Släktforskarförbund får du dessutom medlemsrabatt när du handlar i Rötterbokhandeln.

Just nu har vi ett tidsbegränsat erbjudande på Släkthistoriskt Forum för alla som är medlem i en förening ansluten till Sveriges Släktforskarförbund.

Du som ännu inte prenumererar på Släkthistoriskt Forum får en helårsprenumeration för oslagbara 149 kr!

Om du är osäker på om din förening är ansluten till förbundet kan du söka den här.

Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter, från och med idag till och med söndagen 8 juni 2018.

Här kan du läsa mer om erbjudandet