Begravda i Stockholm

Finns för närvarande inga installationsmanualer för Begravda i Stockholm. Kan skapas på begäran, kontakta kansliet, info@rotter.se.

Uppdatering (19 okt 2006)
Ett programfel som i vissa fall presenterade fel kvartersbeteckning på begravningsplatsen är åtgärdat. Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.Efter uppgraderingen ska versionnumret vara 1.02. För att se vilken programversion du har, öppna Utforskaren eller Din dator. Gå in i mappen där programmet är installerat. Om datumet på filen "grav.exe" är 2006-10-02 har du den senaste versionen installerad.

Uppdatering (19 okt 2006)

Ett programfel som i vissa fall presenterade fel kvartersbeteckning på begravningsplatsen är åtgärdat. Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionnumret vara 1.02. För att se vilken programversion du har, öppna Utforskaren eller Din dator. Gå in i mappen där programmet är installerat. Om datumet på filen "grav.exe" är 2006-10-02 har du den senaste versionen installerad.