Gamla stan under 750 år

Installationsmanual Gamla stan under 750 år

Se även frågor och svar för Gamla stan under 750år

Uppdatering (6 okt 2004)
Vissa programfel är åtgärdade som exempelvis att filmsekvenskerna inte gick att köra under XP. Sökprogrammet är även förbättrat i andra avseenden. Vissa artikeltexter är uppdaterade och uppgifter om fastigheterna i Gamla stan är tillförda. Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.04. För att se vilken programversion du har, starta programmet och Ställ muspekaren på logon längst upp till vänster. I popup-rutan som visar sig framgår vilken programversion du för närvarande har installerad.

Uppdatering (6 okt 2004)

Vissa programfel är åtgärdade som exempelvis att filmsekvenskerna inte gick att köra under XP. Sökprogrammet är även förbättrat i andra avseenden. Vissa artikeltexter är uppdaterade och uppgifter om fastigheterna i Gamla stan är tillförda. Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.04. För att se vilken programversion du har, starta programmet och Ställ muspekaren på logon längst upp till vänster. I popup-rutan som visar sig framgår vilken programversion du för närvarande har installerad.