Rosenberg

Installationsmanual Rosenberg

Se även frågor och svar för Rosenberg

Uppdatering (1 mars 2005)
I databasen hade det kommit in felaktiga tecken i samband med en konvertering. Databasen är dessutom rättad och ytterligare kompletterad med ett antal saknade poster. Hjälptexten fungerade inte alltid under Windows 98.

Felen är nu rättade i en uppdatering som du hittar under respektive 800x600 eller 1024x768 beroende på vilken skärmupplösning du använder. Ladda ner eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.1. Starta programmet. Tryck på knappen Hjälp. Klicka på Hjälp i vänsterspalten och sedan "Om CD-skivan" så ser du vilken version du för närvarande har installerad.

Uppdatering (1 mars 2005)

I databasen hade det kommit in felaktiga tecken i samband med en konvertering. Databasen är dessutom rättad och ytterligare kompletterad med ett antal saknade poster. Hjälptexten fungerade inte alltid under Windows 98.

Felen är nu rättade i en uppdatering som du hittar under respektive 800x600 eller 1024x768 beroende på vilken skärmupplösning du använder. Ladda ner eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.1. Starta programmet. Tryck på knappen Hjälp. Klicka på Hjälp i vänsterspalten och sedan "Om CD-skivan" så ser du vilken version du för närvarande har installerad.

Uppdatering (1 mars 2005)

I databasen hade det kommit in felaktiga tecken i samband med en konvertering. Databasen är dessutom rättad och ytterligare kompletterad med ett antal saknade poster. Hjälptexten fungerade inte alltid under Windows 98.

Felen är nu rättade i en uppdatering som du hittar under respektive 800x600 eller 1024x768 beroende på vilken skärmupplösning du använder. Ladda ner eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.1. Starta programmet. Tryck på knappen Hjälp. Klicka på Hjälp i vänsterspalten och sedan "Om CD-skivan" så ser du vilken version du för närvarande har installerad.