Sveriges befolkning 1970

Installationsmanual Sveriges befolkning 1970

Se även frågor och svar för Sveriges befolkning 1970

Uppdatering (30 maj 2013)
Om man klickar på urklipp ovanför högra fältet får man bara med datumet. Om man har ett annat program öppet i fönster kan skärmen visa fel uppgifter. En sökning kan ge fel träffbild om ett é ingår i adressen. Denna uppdatering är anpassad att fungera till Windows 8.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.05. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.

Uppdatering (30 maj 2013)

Om man klickar på urklipp ovanför högra fältet får man bara med datumet. Om man har ett annat program öppet i fönster kan skärmen visa fel uppgifter. En sökning kan ge fel träffbild om ett é ingår i adressen. Denna uppdatering är anpassad att fungera till Windows 8.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.05. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.