Sveriges befolkning 1980

Installationsmanual Sveriges befolkning 1980

Se även frågor och svar för Sveriges befolkning 1980

Uppdatering (30 maj 2013)
Denna uppdatering rättar till felaktiga data i en söktabell, några felstavningar och -hänvisningar samt anpassar Sveriges befolkning 1980 till Windows 8. Programmet letar själv upp var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.03. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.

Uppdatering (27 juni 2014)
Denna uppdatering rättar till fel i söktabell.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.04. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.

Uppdatering (27 juni 2014)

Denna uppdatering rättar till fel i söktabell.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.04. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.

Uppdatering (30 maj 2013)

Denna uppdatering rättar till felaktiga data i en söktabell, några felstavningar och -hänvisningar samt anpassar Sveriges befolkning 1980 till Windows 8. Programmet letar själv upp var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.03. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.