Uppgradering 2017 Sveriges dödbok 7 1860-2016

Alla som köpt den färdiga versionen av Sveriges dödbok 7 1860-2016 och har den installerad på sin dator
kan nu ladda ned en gratis uppgradering där 2017 ingår.

Gå hit för att ladda ned uppgraderingen.

ladda ned webb

Denna buggfix åtgärdar dll-fel samt rättar till könstillhörighet på avlidna år 2017.

Om du får följande felmeddelande när du försöker starta din installerade uppgradering ladda ned denna buggfix. Dubbelklicka på den nedladdade filen, bläddra till mappen där du installerat uppgraderingen och klicka  "Nästa".

"sdb72.exe - systemfel
Kodkörningen kan inte fortsätta eftersom det inte går att hitta LTFIL14N.DLL. Prova att installera om programmet."