shf sommar kransDigitala prenumerationer som betalas med kort aktiveras direkt. Det är med andra ord aldrig försent att säkra sommarläsningen om släktforskning!
Den som väntar på något gott... För dig som har tålamod att vänta några veckor är det fyndläge på litteratur och handböcker om släktforskning under sommaren
. Digitala prenumerationer som betalas med kort får du däremot tillgång till direkt.

Även släktforskare kan behöva sommarlov. Men sedan börjar en ny säsong, och med utvilade sinnen är det guldläge att ta sig an släktforskningen på nytt. Kanske från ett nytt håll denna gång?

Fynda på Rötterbokhandelns sommarrea! Tänk bara på att det som handlas under tiden Rötterbokhandeln är stängd får du med posten i augusti. Det vill säga: Beställningar inkomna efter den 4 juli skickas från och med 7 augusti. Rean pågår till och med 6 augusti. 

  • Utvalda handböcker 99 kronor
  • Böcker ur skriftserien 59 kronor

Gå till rean Rötterbokhandeln

shf arkiv premiumTips på digital
sommarläsning

Riktigt mycket sommarläsning får du som passar på att teckna en årsprenumeration på Premium-Brons (199 kr), som är en digital prenumeration på Släkthistoriskt Forum. Prenumerationen ger dig dessutom tillgång till alla tidigare utgivna nummer av magasinet till och med 2018, tillsammans med ett bibliotek med sökbara och digitaliserade böcker, databaser och annat spännande material på Rötter.

Väljer du istället paketet Premium Silver (379 kr) får du dessutom en årsprenumeration på Släkthistoriskt Forum i brevlådan.

Detta ingår i Premium-paketen utöver din prenumeration på Släkthistoriskt Forum:

Betalar du med kort vid beställningen kommer din prenumeration aktiveras så fort betalningen registrerats. Det sker automatiskt, vilket innebär att du inte behöver vänta tills kansliet öppnar igen i augusti. 

Här kan du läsa mer och beställa våra Premiumpaket

Sommarstängt 

Rötterbokhandeln och förbundets kansli har sommarstängt 10 juli–6 augusti. Under den tiden skickas inga beställningar. Du kan fortfarande handla, men din beställning kommer att gå med posten först i mitten av augusti.

Sista beställningsdag för leverans innan augusti är tisdag 4 juli.

Annonser